Month: January 2019

Konkurs pune nga Shoqata “Hareja”

„Hareja“ Rr. “Bujar Thaqi” – Rahovec KONKURS Shoqata e pavarur e gruas “Hareja” shpallë konkurs pёr pranimin e dy vozitёseve femra pёr tёpunuar nё projektin e “Radio Taxit”. Tё interesuarat duhet ti plotsojnё kёto kritere:  Tё kenё tё kryer shkollёn e mesme Tё kёtё pёrvojё tri vjeqare nё vozitje Ti njohё mirё rrugёt, fshatrat […]

Category: all

Përmbyllja e aktiviteteve të Shoqatës “Hareja”

Me 17.12.2018 Shoqata Hareja, bëri përmbylljen e aktiviteteve të vitit 2018, duke e konsideruar një vitë me plot sfida por edhe me suksese. Ju faleminderit të gjithëve për pjesëmarrje dhe përkrahje. Me rastin e përmbylljes së aktiviteteve tona, ne i ndamë mirënjohje atyre që na ndihmuan dhe përkrahën gjatë gjithë vitit si: Drejtorinë e Shëndetësisë […]

Category: all

3 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Personave me Nevoja të Veçanta

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Personave me Nevoja të Veçanta së bashku me SHL Kosova dhe Policinë e Kosovës / SP Rahovec, organizuam disa aktivitete me qëllim të vetëdijësimit të shoqërisë për ti trajtuar këta persona në mënyrë të barabartë. Poashtu fëmijët me nevoja të veçanta u vizituan nga nënkryetari i Komunës Z.Fatmir Iska, […]

Category: all
Translate »