Përmbyllja e aktiviteteve të Shoqatës “Hareja”

Me 17.12.2018 Shoqata Hareja, bëri përmbylljen e aktiviteteve të vitit 2018, duke e konsideruar një vitë me plot sfida por edhe me suksese. Ju faleminderit të gjithëve për pjesëmarrje dhe përkrahje.
Me rastin e përmbylljes së aktiviteteve tona, ne i ndamë mirënjohje atyre që na ndihmuan dhe përkrahën gjatë gjithë vitit si: Drejtorinë e Shëndetësisë Z. Samir Mustafa, DKRS në krye me Bjondina Kleqkën, DKA në krye me Avni Morinën, shoqatën Humedica me Alban Bytyqin, SHL Kosova me Enis Durgutin, Enver Shala si dhe gjithë të tjerët nga Policia e Kosovës -SP Rahovec, shoqata Medica Gjakova dhe gjithë bashkëpuntorët tjerë, njerëz të vullnetit të mirë. Ju faleminderit të gjithëve.

Category: all
-->
Translate »