Day: June 26, 2019

Aktivitete të ndryshme të fëmijëve me nevoja të veçanta

Nxënësit e klasës së 4 të mësueses Gjylsime Shala nga SHFMU Isa Boletini, vizituan sot fëmijët me nevoja të veçanta në shoqatën tonë dhe së bashku i bënë disa aktivitete, me këtë rast ata u sollën edhe drekë fëmijëve tanë. Faleminderit fëmijëve, prindërve dhe mësueses për kontributin e dhënë. Në këtë mënyrë fëmijët tanë integrohen […]

Category: all, slide
Translate »