Aktivitete të ndryshme në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve 1 Qershor-in

Shoqata Hareja në bashkëpunim me shkollar fillore të komunës së Rahovec-it, SHL – Kosova dhe Drejtorin e Kulturës dhe drejtorin e Arsimit, organizuan disa aktivitete ku ishte përgatitur një program për fëmijë në Shtëpinë e Kulturës, dhe pas programit maskota në Parkun e Qytetit.

-->
Translate »