Category: slide

Aktiviteti i fëmijëve me nevoja të veçanta

Aktivitete me fëmijë po vazhdojnë e kjo falë përkrahjes së “Besa Foundation ” nga Gjermania që na mundësoi vazhdimin e punës me fëmijë me nevoja të veçanta gjatë muajit Janar dhe Shkurt 2020. Këta fëmijë kanë nevojë për përkrahjen e të gjithëve. Prandaj mund të kontriboni të gjithë në përkrahjen dhe mirëqenien e tyre.

Category: all, slide

Përkujdesi ndaj të moshuarve

Aktiviteti më i ri në shoqatën Hareja, kujdesin ndaj të moshuarve me të cilin fillojmë prej të hënës. Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në këtë numër të telefonit: 049 440 315.

Category: all, slide

Kursi i gjuhës angleze për fëmijë

Ju njoftojmë të gjithëve se kursi i gjuhës angleze për fëmijë nga Edita Hasku mbahet qdo të marte dhe të enjte prej orës 10.00 deri në 11.30 dhe grupi tjetër prej orës 16.00 deri në 17.30 .

Category: all, slide

Fizioterapi për fëmijët me nevoja të veçanta

Fizoterapia për fëmijët tanë, siguruar nga drejtoria e shëndetësisë në Rahovec. Faleminderit drejtorit Z. Samir Mustafa për përkushtimin e tij për ti ndihmuar fëmijët me nevoja të veçanta. Faleminderit QKMF-së në Rahovec për përkrahje të aktiviteteve tona. 

Category: all, slide
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813