Aktivitete të ndryshme në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve 1 Qershor-in

Shoqata Hareja në bashkëpunim me shkollar fillore të komunës së Rahovec-it, SHL – Kosova dhe Drejtorin e Kulturës dhe drejtorin e Arsimit, organizuan disa aktivitete ku ishte përgatitur një program për fëmijë në Shtëpinë e Kulturës, dhe pas programit maskota në Parkun e Qytetit.

Category: all
-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813