Aktivitete të ndryshme të fëmijëve me nevoja të veçanta

Nxënësit e klasës së 4 të mësueses Gjylsime Shala nga SHFMU Isa Boletini, vizituan sot fëmijët me nevoja të veçanta në shoqatën tonë dhe së bashku i bënë disa aktivitete, me këtë rast ata u sollën edhe drekë fëmijëve tanë. Faleminderit fëmijëve, prindërve dhe mësueses për kontributin e dhënë. Në këtë mënyrë fëmijët tanë integrohen në shoqëri dhe nuk ndihen të lënë anash. Faleminderit të gjithëve.

Category: all
-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813