Fëmijët me nevoja të veçanta mësuan për figurat dhe trupat gjeometrike

Fëmijët me nevoja të veçanta mësuan për figurat dhe trupat gjeometrike (katrori, rrethi, drejtkëndëshi dhe pesëkëndëshi).

Category: all
-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813