Fëmijët me nevoja të veçanta i dërguam për vizitë në Stone Castle

Më të dashurit tanë i dërguam për vizitë në Stone Castle. Kësaj vizite iu bashkua edhe klasa e 4 e mësueses Gjylsime Shala të cilën e falenderojmë për organizimin e kësaj vizite dhe për bashkëpunim.

Category: all
-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813