Konkurs pune në “Radio taxi – Hareja”

„Hareja“Rr Bujar Thaqi Rahovec

KONKURS

Shoqata e pavarur e gruas Hareja shpall konkurs pёr pranimin e dy vozitёseve femra pёr tё
punuar nё projektin e “Radio Taxit”.

Tё interesuarat duhet ti plotsojnё kёto kritere:

 T ё kenё tё kryer shkollёn e mesme
 Tё kёtё pёrvojё tri vjeqare nё vozitje
 Ti njohё mirё rrugёt, fshatrat e komunёs sё Rahovecit
 Te jete ne gjendje tё vozisё edhe jashtё Rahovecit, nё qytete tjera sipas nevojёs

Dokumentacioni i nevojshёm pёr tё aplikuar :
• CV-tё dhёnat e personale
• Kopja e diplomёs sё shkollёs sё mesme
• Kopja e letёrnjoftimit dhe patent shoferit
• Qertifikata nga gjykata qё nuk ёshtё nёn hetime

Konkursi ёshtё i hapur prej 15.07.2019 deri mё 24.07.2019. Dokumentet mund tё sillen te Hareja qdo ditё pune prej orёs 8:00 deri nё 16:00.

Category: all
-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813