Ligjërat me të rinjët në SHL – Kosova për parandalimin e dhunës në familje

Në SHL Kosova organizuam ligjëratën e rradhës për parandalimin e dhunës në familje, por kësaj here me të rinjët e moshës 15 deri 17 vjeç, projekt ky i mbështetur nga Rrjeti i grave të Kosovës dhe financuar nga Ada austriake. Falenderojmë Policinë ê Kosovës SP Rahovec për bashkëpunim dhe Shl Kosova.

-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813