Ligjëratë me rastin e shënimit të javës të shëndetit të gruas

Me rastin e javës së shëndetit të gruas, gjegjësisht parandalimit të kancerit të qafës së mitrës në bashkëpunim me QKMF Rahovec, SHL Kosova dhe kryetaren e grupit jo formal të grave Znj.Besë Bytyqi organizuam ligjëratë me të njëjtën temë.

-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813