Përmbyllja e projektit “Mos heshtni – flisni”, financuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës dhe ADA Austriake

U mbajtë takimi përmbyllës i projektit “Mos heshtni-Flisni” mbështetur nga Rrjeti i grave të Kosovës dhe ADA. Falenderojmë Policinë e Kosovës/ SP Rahovec, QKMF Rahovec, Strehimoren / Shtëpinë e sigurtë në Gjakovë, QPS në Rahovec dhe Shl Kosova pêr bashkëpunim.

-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813