Kursi i gjuhës angleze për fëmijë

Ju njoftojmë të gjithëve se kursi i gjuhës angleze për fëmijë nga Edita Hasku mbahet qdo të marte dhe të enjte prej orës 10.00 deri në 11.30 dhe grupi tjetër prej orës 16.00 deri në 17.30 .

-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813