Aktiviteti i ri në shoqatën Hareja: Të mësojmë gjuhë dhe letërsi shqipe

Ju njoftoj se filluam me aktivitete të Gjuhës Shqipe, mësim, drejtëshkrim, ese, poezi, aktrim me mësuesen e re Laureta Shehu-Hamza. Të gjithë të interesuarit mund të paraqiten në shoqatën tonë ç o ditë pune dhe të regjistrohen në këto aktivitete.

-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813