Aktiviteti i fëmijëve me nevoja të veçanta

Aktivitete me fëmijë po vazhdojnë e kjo falë përkrahjes së “Besa Foundation ” nga Gjermania që na mundësoi vazhdimin e punës me fëmijë me nevoja të veçanta gjatë muajit Janar dhe Shkurt 2020. Këta fëmijë kanë nevojë për përkrahjen e të gjithëve. Prandaj mund të kontriboni të gjithë në përkrahjen dhe mirëqenien e tyre.-->
Translate »

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shpg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813