Category: all

Konkurs pune në “Radio taxi – Hareja”

„Hareja“Rr Bujar Thaqi Rahovec KONKURS Shoqata e pavarur e gruas Hareja shpall konkurs pёr pranimin e dy vozitёseve femra pёr tёpunuar nё projektin e “Radio Taxit”. Tё interesuarat duhet ti plotsojnё kёto kritere:  T ё kenё tё kryer shkollёn e mesme Tё kёtё pёrvojё tri vjeqare nё vozitje Ti njohё mirё rrugёt, fshatrat e […]

Category: all, slide

Aktivitete të ndryshme të fëmijëve me nevoja të veçanta

Nxënësit e klasës së 4 të mësueses Gjylsime Shala nga SHFMU Isa Boletini, vizituan sot fëmijët me nevoja të veçanta në shoqatën tonë dhe së bashku i bënë disa aktivitete, me këtë rast ata u sollën edhe drekë fëmijëve tanë. Faleminderit fëmijëve, prindërve dhe mësueses për kontributin e dhënë. Në këtë mënyrë fëmijët tanë integrohen […]

Category: all, slide

Ta mbajmë ambientin pastër

Aktiviteti i rradhës nga fëmijët me nevoja të veçanta ishte pastrimi i ambientit dhe ta mbajmë pastër ambientin përreth shoqatës.

Category: all
Translate »