Category: all

Radio Taxi “Hareja”

Radio Taxi për femra “Hareja”, të gjithë ju që e shfrytzoni Radio Taxin Hareja në fakt keni bërë një vepër humane, pasi që, qëllimi i këtij aktiviteti, i kësaj ndērrmarrje është që të përkrahen fëmijët me nevoja të veçanta të cilët i trajtojmë ne në shoqatë.

Category: all

Fëmijët me nevoja të veçanta shënuan 2 Prillin Ditën Ndërkombëtare të Autizmit

Së bashku me SHL Kosova shënuam ditën botërore të Autizmit, ku organizuam disa aktivitete në parkun e qytetit. Faleminderit SHL për bashkëpjesmarrje në aktivitetet tona, faleminderit për përkrahje. Faleminderit Vjollcë, stafit dhe vullnetarëve të SHL-së si dhe stafit tonë të mrekullueshëm Anduenës, Zanës, Mirsës dhe Donjetës dhe gjithë të tjerëve që kontribuan në mbarëvajtjen e […]

Category: all
Translate »